In memoriam Martin Splinter

Op 1 oktober 2021 is Martin Splinter op 71-jarige leeftijd overleden.

Martin was van jongs af aan al lid van Kampong. De laatste jaren Voordat hij bij zich bij de jeu de boules voegde, was hij lid van voetbal. In zowel voetbal als jeu de boules blonk hij uit.

Martin heeft in z’n tijd bij Kampong veel erkenningen aan z’n palmares toegevoegd. Voor zijn actieve rol heeft hij een spijker van Jeu de Boules. Ook heeft hij van de Federatie twee keer de Tinus Welle prijs gekregen (1997,2018). Verder is hij Lid van Verdienste van de Federatie. En hij mocht elf keer z’n naam op de clubtroffee laten graveren.

Martin was echter meer dan alleen een goede bouler. Martin stond, op z’n sandalen, altijd klaar voor de club. Als wedstrijdleider, het organiseren van clinics en altijd bereid om tips en adviezen te geven. Bovenal was hij een aardige vent om met of tegen te boulen. Altijd goedlachs en bescheiden.

We zullen je missen.

Het bestuur,

4 oktober 2021.

Tijdens de uitrekening van zijn elfde clubkampioenschap kon hij zijn bescheidenheid lastig onderdrukken.