Martin clubkampioen 2019

Hij had ’s ochtends zijn shirt “Ik ben niet arrogant, wel de beste” uit de kast gehaald en aangetrokken. Was het de goden verzoeken of was er sprake van overdreven zelfverzekerdheid?

Na de gewonnen barrage ( 5-0) tegen Fred Buré bleek het zelfverzekerdheid te zijn. Martin werd zondag tijdens de finale van het clubkampioenschap voor de elfde keer!! clubkampioen. Dan mag je zo’n shirt wel 1x per jaar dragen.

Het was een mooie zondag met finalewedstrijden die alle drie redelijk overtuigend werden gewonnen door de winnaars: 2 keer 13-8 en 1 keer 13-5. Deze uitslagen betekende dat Martin en Fred Buré ex aequo met 34 punten, als eersten eindigden. Om toch een winnaar te hebben konden we niet om een barrage heen. Het bestuur moest zelfs op deze laatste speeldag nog aan de bak om hierover te beslissen. Dat was duidelijk niet meteen duidelijk. Na even werd toch besloten dat wie het eerste 5 punten behaalde kampioen 2019 zou zijn. En dat werd met overtuiging Martin.

Behalve Martin en Fred deden ook Hein en Samuel mee in deze finalewedstrijden. Samuel werd met 31 punten derde en Hein werd, na zijn 2 eerste plaatsen in 2017 en 2018, nu met 21 punten vierde.

Door een gulle bui van onze penningmeester was de barploeg – dank daarvoor- druk met de gratis koffie met speculaas, lekkere hapjes en warme ballen.

Het zit er bijna op dit jaar. Nog één keer zien we elkaar op het eindejaarsetentje op zaterdag 14 december in het cricketclubhuis. De uitnodiging hiervoor komt half november.