Het is, op 1,5 meter na, weer bijna normaal.

Vanaf zondag 5 juli kunnen weer met z’n allen boulen, bijna op de ouderwetse manier. Wel met 1,5 meter afstand. Maar toch.

Ook de interne competitie begint op 5 juli. Met 2 periodes van 8 wedstrijden komen we aan op 25 oktober voor de finale clubkampioenschap. De aangepaste jaaragenda 2020 staat op deze site maar ook alle leden hebben deze per mail ontvangen.

De periode kampioenen en de nrs. 1 en 2 van de algemene rangschikking op 18 oktober, spelen op zondag 25 oktober voor de kampioensbeker. Als de nrs. 1 en/of 2 van de algemene rangschikking ook een periode kampioenschap hebben binnen gehaald dan zullen de nrs. 3 en 4 van de algemene rangschikking ingezet worden.

Onthulling Bank van Marius.

Op zondag 12 juli zal Marius “zijn bank” onthullen. Dat zal met enig feestelijk vertoon plaats vinden. Met het opschroeven van het messing plaatje zal zijn voorzitterschap voor de huidige maar ook voor een volgende jeu de boulesgeneratie zichtbaar blijven.

Alle leden hebben voor deze bijzondere gebeurtenis een uitnodiging gehad.

HW, 8 juli 2020