De Wilg komt boulen op Kampong

Op zaterdag 12 juni van 14.00-17.00 uur komen ca. 24 deelnemers via Stichting De Wilg bij ons boulen. Dit is de eerste wedstrijd van het door De Wilg georganiseerde Jeu de Boulestournooi. Op dit toernooi spelen mensen met en zonder beperking en met en zonder Jeu de Boules ervaring samen met elkaar.

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking om weer actief mee te doen in onze maatschappij, door middel van het organiseren van verschillende activiteiten waaronder vrijetijdsactiviteiten. Op zaterdag 12 juni is er zo’n vrijetijdsactiviteit op Kampong Jeu de boules. 

Op zaterdag 19 juni wordt er bij Azotod in De Meern gespeeld en op 26 juni kan er gebouled worden bij de Jeu de boules Bar Centrum in Utrecht. 

Ter voorbereiding van deze 3 jeu de boules zaterdagen zijn er door De Wilg 2 vlogs gemaakt waarin Gerrit van Noortwijk, de voorzitter, het één en ander vertelt over Jeu de boules en Kampong. Klik daarvoor op de volgende links; https://youtu.be/qJy3k966E4M  en https://youtu.be/Pw9A-QH34vo